Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fun Has No Age: Dolly Parton (77) als Dallas Cowboys Cheerleader!

Fun en Fit Has No Age: Dolly Parton (77) steelt de show als Dallas Cowboys Cheerleader!

Dolly Parton Dallas Cowboys Cheerleaders

Je bent vast wel eens al zappend verzeild geraakt bij Dallas Cowboys Cheerleaders: Making The Team. In deze realityshow dingen knappe, atletische jonge vrouwen met groot uithoudingsvermogen mee naar een basisplaats in het beroemdste cheerleadersteam van de Verenigde Staten.

.

Het uniform is klein, de bossen haar zijn groot en je hebt nog nooit zoveel spraytans en hagelwitte tanden bij elkaar gezien, maar het is toch een vermakelijk programma met heel veel sisterhood en Kelli en Judi als twee geestige ex-cheerleaders die nu de boel leiden en een masterclass in slecht nieuwsgesprekken kunnen geven.

Getty Images

Zoals gezegd: het uniform past uitsluitend zeer fitte jonkies, maar Dolly Parton zou Dolly Parton niet zijn als ze het niet toch lekker zou dragen tijdens een optreden in de rust bij een wedstrijd tussen Dallas Cowboys en de Washington Commanders. En ze rockte de look.

Fans ontging niet hoe fit ze is: "Dolly Parton is 77 en ziet er beter uit dan ik!" klonk het op X. Een andere fan vulde aan: "Verdomme, Dolly Parton ziet er beter uit dan de echte cheerleaders." Tot slot bekronen talloze reacties de zangeres met veel lof. "Vanbinnen én vanbuiten: Dolly Parton is een legende."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Getty Images