Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even zien: prachtige moeder-dochter portretten

En zó maak je een gedateerd merk weer relevant. Zoals bekend is lingeriemerk Victoria's Secret bezig met een rebrand. Schitterende modellen die in pikante speelpakjes paraderen voor mannen is niet meer van deze tijd, beeldige pyjama's zijn dat wél. Het label trok daarom powervrouwen als ambassade...

Even zien: prachtige moeder-dochter portretten

En zó maak je een gedateerd merk weer relevant.

Zoals bekend is lingeriemerk Victoria's Secret bezig met een rebrand. Schitterende modellen die in pikante speelpakjes paraderen voor mannen is niet meer van deze tijd, beeldige pyjama's zijn dat wél.

Het label trok daarom powervrouwen als ambassadeurs aan en strikte beroemde moeders en dochters voor een Moederdagcampagne die zachtheid en sisterhood uitstraalt. Zoals Brooke Shields met haar dochter Grier Henchy.

"Ik had er niet op gerekend dat het pijn kan doen om zoveel van iemand te houden," zegt actrice Shields over moeder zijn. "Je denkt: oh, ik ga van mijn baby's houden, ze betekenen alles voor me en dan komt er een moment dat je denkt: kan ik deze liefde wel aan?"

Model Chanel Iman met haar dochters Cali en Cassie. 

Model Abby Champion en haar zus Baskin geven hun moeder Laura een steuntje.

Actrice, schrijfver en model Hari Nef en haar moeder Robin Clebnik.

Paloma Elsesser - momenteel een heel succesvol plus size model -  met haar moeder Anedra en oma Audrey Shockly.

Ondernemer en plus size model  Yumi Nu, zus Natalie Nootenboom en hun moeder Kana Aoki Nootenboom.

Foto's (c) Victoria's Secret

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in