Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even voorstellen: onze nieuwe hoofdredactrice!

Claudia Straatmans, nieuwe hoofdredacteur Nouveau Sinds vandaag is Claudia Straatmans (49) de nieuwe hoofdredacteur. Wat is er Nouveau aan haar? Claudia vertelt. Wat deed je hiervoor?  “Ik ben een echte glossytijger. Was Hoofdredacteur van onder andere Cosmopolitan, Marie Claire en Beau Monde. No...

Even voorstellen: onze nieuwe hoofdredactrice!

Claudia Straatmans, nieuwe hoofdredacteur Nouveau

Sinds vandaag is Claudia Straatmans (49) de nieuwe hoofdredacteur. Wat is er Nouveau aan haar? Claudia vertelt.

Wat deed je hiervoor?  

Ik ben een echte glossytijger. Was Hoofdredacteur van onder andere Cosmopolitan, Marie Claire en Beau Monde. Nouveau is mijn 7e glossytitel, en past zó enorm bij de levensfase waar ik in zit. Heb een leuke man, onze dochter gaat bijna naar de Middelbare, er is weer veel ruimte voor ál mijn vriendinnenclubjes (en dat zijn er velen), met wie ik kunst, cultuur & uitstapjes uitdiep. Eerlijk gezegd vind ik dit de leukste jaren van mijn leven – tot nu toe. Wie weet wat er nog meer komt.”

Waarom koos je voor deze functie?

“Ik wil graag dynamische content maken. Ik ben 49, en wil blijven leren, zo ben ik onlangs voor het eerst in mijn leven met surfen begonnen. Niet dat ik het kan, maar ik heb me voorgenomen om op mijn 50ste rechtop op een plank te staan. Die dynamiek én de waardering van kwaliteit zie ik bij veel 45+ vrouwen terug. Nouveau is hét blad dat deze Style has no Age doelgroep omarmt. Het is cool om 45 + te zijn.

Wat ga je met Nouveau doen?

“Heb je even? Er is zoveel leuke content. Als ik bijvoorbeeld een weekend met mijn vriendinnen aan het wijnwandelen in Duitsland ben, borrelen er meteen 101 leuke ideeën op. Vrouwen van onze leeftijd willen reizen, zich met elkaar verbinden, geïnspireerd raken, en vooral weten: hoe doet een ander het?

Een Nouveau-vrouw herkent kwaliteit. Of het nu om Skincare, Travel of Fashion gaat. En het woord genieten hoort daar natuurlijk ook bij. Vind ik zelf ook heel belangrijk, ben immers Stier van sterrenbeeld.”

Wat is jouw levensmotto?

“Waar een wil is, is een wave – met een knipoog naar mijn surflessen.”