Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eva Jinek: 'Het is het juiste moment voor iets nieuws'

Slim, gedreven en een uitstekend interviewer – Eva's overstap naar RTL4 is veelbelovend. Talkshowkoningin Eva Jinek is aanstaande vrijdag voor het laatst te zien op de late avond van NPO 1. Ze keert in januari weer terug, maar dan op RTL 4. Daar gaat ze, afwisselend met Beau van Erven Dorens – ‘i...

Eva Jinek: 'Het is het juiste moment voor iets nieuws'

Slim, gedreven en een uitstekend interviewer – Eva's overstap naar RTL4 is veelbelovend.

Talkshowkoningin Eva Jinek is aanstaande vrijdag voor het laatst te zien op de late avond van NPO 1. Ze keert in januari weer terug, maar dan op RTL 4. Daar gaat ze, afwisselend met Beau van Erven Dorens – ‘ieder een aantal maanden’ – de late night-talkshow van RTL 4 presenteren. Ze tekende voor vier jaar.

"RTL biedt mij een fantastische kans om mijn liefde voor de late night talkshow verder uit te bouwen’," zegt Jinek."Daarnaast krijg ik de ruimte om mijn online platform – de plek waar ik al mijn journalistieke en persoonlijke interesses kan delen – echt serieus te ontwikkelen. ik kijk met heel veel liefde en plezier terug op de afgelopen 15 jaar bij de NPO. Het is het juiste moment voor iets nieuws en sommige kansen in je leven zijn te mooi om te laten lopen."

Verwacht wordt dat Eva bij RTL wat meer van zichzelf zal kunnen delen, dus als opwarmertje alvast een paar inzichtelijke quotes.