Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ellemieke Vermolen ontsnapt aan de dood

Auto geraakt door omvallende boom. Actrice en presentatrice Ellemieke Vermolen lijkt aan de dood te zijn ontsnapt. Haar auto is vanmiddag geraakt door een omvallende boom terwijl ze zelf nog achter het stuur zat.  #eunice pic.twitter.com/eQD7LZqiIX — Paulette Mostart (@paulettemostart) February 1...

Ellemieke Vermolen ontsnapt aan de dood

Auto geraakt door omvallende boom.

Actrice en presentatrice Ellemieke Vermolen lijkt aan de dood te zijn ontsnapt. Haar auto is vanmiddag geraakt door een omvallende boom terwijl ze zelf nog achter het stuur zat. 

In een filmpje dat vandaag online rondgaat is een rijdende zwarte auto te zien, die geraakt wordt door een grote omvallende boom. Het scheelde maar een paar centimeter of de boom was op de voorkant van de auto gevallen. 

Op Instagram Stories deelt Ellemieke Vermolen dat het haar auto is die in de video te zien is en zij op dat moment achter het stuur zat. ‘Lieve mensen, doe alsjeblieft voorzichtig’, schrijft ze bij een heftige foto van de schade. ‘Ik heb net een boom op mijn auto gehad. Zoveel geluk dat hij op mijn achterkant terechtkwam.’ Vermolen is zelf ongedeerd gebleven.

(c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in