Edwin Spee, weduwnaar van Bibian Mentel, gaat weer trouwen

Edwin Spee Mandy Luiten
© Edwin Spee / Instagram

Edwin Spee, de weduwnaar van de overleden paralympisch snowboardster Bibian Mentel, gaat weer trouwen. Hij heeft dit weekend zijn vriendin Mandy ten huwelijk gevraagd 'and she said yes'. 

We kunnen allemaal van het aanzoek meegenieten dankzij het filmpje dat hij plaatste.

Nieuwe liefde

Edwin en Mandy kregen een paar maanden na het overlijden van Bibian in 2021 een relatie. Edwin schreef destijds in Margriet dat hij dacht dat Bibian Mandy op zijn pad had gebracht. Hoewel veel mensen blij voor hem waren dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden, kreeg hij naar eigen zeggen ook veel negatieve reacties op het nieuws. 

Spee: "Naast de duizenden felicitaties zijn er natuurlijk ook een aantal mensen die vinden dat het te vroeg is dat de man van Bibian Mentel nu alweer verliefd is. Voor deze mensen misschien te vroeg, maar voor Bibian waarschijnlijk zelfs veel te laat."

Bibian overleed in 2021 aan de gevolgen van kanker, waar ze op dat moment al 21 jaar mee leefde en vijftien keer door getroffen werd.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in