Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Downton's Hugh Bonneville na 25 jaar gescheiden

Jarenlang niets dan lovende woorden voor zijn vrouw, maar toch: Downton's Hugh Bonneville is na 25 jaar gescheiden van Lulu.

Hugh Bonneville 2022

Het was al een veeg teken dat Hugh Bonneville (59, Lord Grantham in Downton Abbey) de bruiloft van Michelle Dockery (in de serie zijn oudste dochter Lady Mary) in zijn eentje én zonder trouwring bezocht.

Getty Images

Inmiddels heeft hij het zelf bevestigd: zijn vrouw Lulu Williams (55) en hij zijn na 25 jaar uit elkaar, op zijn initiatief. De laatste keer dat ze samen zijn gezien was op een gala in april. Een bron meldt in The Sun dat Lulu erg verdrietig is en het gevoel heeft dat al die jaren samen niet voorstellen.

Getty Images

Hugh en Lulu, hier in 2011, leerden elkaar kennen als tieners, maar het werd pas wat toen ze allebei in de dertig waren en trouwden in november 1998. Ze hebben samen een zoon, Felix (20) en twee terriërs.

Getty Images

Hugh stak zijn liefde voor haar voorheen niet onder stoelen of banken en noemde Lulu zijn 'rots in de branding', zijn 'anker' en de 'ruggengraat van ons huishouden'. Vijf jaar geleden hernieuwden ze nog hun geloften in een trouwkapel in Las Vegas, maar nu gaan ze dus ieder voor zich verder, al dan niet vrijwillig.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Getty Images