Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Michelle Obama podcast komt eraan!

Ze gaat in gesprek met vrienden, familie en collega's. Voormalig First Lady Michelle Obama is als bestseller auteur en veel gevraagd spreker een groot mediamerk aan het worden. Daar kon volgens haar ook nog best een podcast bij. Voor het eerste seizoen van de podcast heeft ze mensen uitgenodigd d...

De Michelle Obama podcast komt eraan!

Ze gaat in gesprek met vrienden, familie en collega's.

Voormalig First Lady Michelle Obama is als bestseller auteur en veel gevraagd spreker een groot mediamerk aan het worden. Daar kon volgens haar ook nog best een podcast bij.

Voor het eerste seizoen van de podcast heeft ze mensen uitgenodigd die haar dierbaar zijn – haar moeder Marion Robinson, haar oudere broer Craig, Barack Obama's ex-adviseur Valerie Jarrett – om met hen relaties en vriendschappen te bespreken, maar ook de uitdagingen en vreugde die het ouderschap met zich meebrengt.

"Ik hoop dat deze serie een plek kan worden waar we betekenisvolle onderwerpen samen kunnen bespreken," zegt Obama. "En antwoord kunnen vinden op de vragen waar we allemaal mee te maken hebben in onze eigen levens. Het meest hoop ik misschien nog wel dat deze podcast luisteraars zal helpen om nieuwe gesprekken – en moeilijke gesprekken – aan te gaan met de mensen die er voor hen het meest toe doen. Dat is hoe we meer begrip en meer emphatie voor elkaar kunnen creëren."

The Michelle Obama Podcast gaat op 29 juli in première op Spotify en iets zegt ons dat ook Barack wel eens zal aanschuiven.

Foto's (c) Getty Images, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in