Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Connie Witteman schittert in outfit van – jawel – vuilniszakken

En het staat haar beeldig!

connie witteman

Hoewel Connie Witteman (72) normaal gesproken in de meest glamoureuze outfits verschijnt, koos ze gister voor een iet wat minder elegante look. Ze droeg misschien niet wat we meestal van haar gewend zijn, maar het staat haar zeker wel! Connie droeg namelijk een heuse vuilniszak als outfit...

Vuilniszakkenjurk

Ze werd bekend als zangeres Vanessa en heeft de mooiste luxe outfits aangehad. Toch bewijst Connie dat je niet altijd een dure outfit nodig hebt om er tiptop uit te zien. Geen beeldige jurk of een panterprintje, maar een vuilniszak als outfit. Connie Witteman droeg het omdat Peter Douglas tegen haar zei dat 'zelfs een vuilniszak' haar zou staan. Dat wilde Connie natuurlijk met eigen ogen zien. "Peter Douglas was benieuwd hoe een vuilniszak mij zou staan... Ik hou van uitdagingen dus dacht, waarom niet?", schrijft de zangeres bij een filmpje.

In het filmpje zien we Connie – volledig gehuld in de zak – paraderen alsof het een modeshow is. "Zo zie je maar….. Het hoeft niet altijd veel geld te kosten. Gewoon ff bij Appie een 'rol' jurken halen👊😜😂😂😂 L.O.L en Gezelligheid….. daar houden wij zo van,😂😂😂😂😂 liefs ❤️", aldus Con. Ze heeft de look afgemaakt door er een paar hoge knielaarzen bij te dragen, een riem om haar middel te dragen en een leuke haarband in te doen.

Reacties

Haar volgers zijn razend enthousiast over de outfit van Connie. "Je kan toch niet anders dan van jou houden", schrijft Annemarie Sips. En: "Zo grappig 🤣 maar eerlijk deze man heeft gelijk!", reageert een andere volger. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Celebs
  • Shownieuws
  • NL Beeld