Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cameron Diaz wachtte bewust tot haar 42e met trouwen

Cameron Diaz (44) heeft verschillende vriendjes gehad in haar leven, maar ze was nog nooit iemand tegengekomen aan wie ze haar jawoord wilde geven. Totdat ze Benji Madden tegenkwam toen ze begin veertig was. Zo vertelt ze in een interview met de lifestylewebsite Goop van Gwyneth Paltrow. Cameron:...

Cameron Diaz wachtte bewust tot haar 42e met trouwen

Cameron Diaz (44) heeft verschillende vriendjes gehad in haar leven, maar ze was nog nooit iemand tegengekomen aan wie ze haar jawoord wilde geven. Totdat ze Benji Madden tegenkwam toen ze begin veertig was.

Zo vertelt ze in een interview met de lifestylewebsite Goop van Gwyneth Paltrow. Cameron: "Voor die tijd ben ik simpelweg mijn man nog niet tegengekomen. Eerlijk is eerlijk, er is wel degelijk een verschil tussen het hebben van een vriendje of een man. Ik heb in Benji nu echt mijn levenspartner gevonden. We verschillen veel van elkaar, maar delen dezelfde waarden en normen."

Dolgelukkig

Cameron heeft er dus bewust voor gekozen om op haar 42e pas te trouwen. "Ik heb nu iemand gevonden die me ongelooflijk goed steunt en me zo veel moed geeft om mezelf te zijn en mezelf te ontwikkelen. Elke dag als ik naar hem kijk inspireert hij me. Ik ben zo gelukkig."

Bron: Goop Beeld: Hollandse Hoogte