Cameron Diaz is moeder geworden!

Cameron Diaz is moeder geworden!

En de baby heet…

Cameron Diaz en Benji Madden zijn ouders geworden van een dochter, zo meldden ze zelf op Instagram, "Gelukkig nieuwjaar van de Maddens! Wij zijn zo blij, gezegend en dankbaar dat we dit nieuwe decennium mogen beginnen met de aankondiging van de geboorte van onze dochter Raddix Madden. Ze heeft onze harten gestolen en ons gezin compleet gemaakt."

De 47-jarige actrice en de 40-jarige muzikant laten weten dat, hoewel ze ontzettend blij zijn hun nieuws te kunnen delen, ze 'instinctief aanvoelen' de privacy van hun dochter te willen beschermen. Daarom hebben ze besloten geen verdere foto's of details te zullen delen. Ook is niet bekend gemaakt of de baby een eigen productie is of via een draagmoeder of adoptie in hun leven is gekomen. "Wat we wél kwijt willen, is dat ze ontzettend schattig is", aldus de trotse ouders.

Cameron Diaz is moeder geworden!

Diaz en Madden kennen elkaar sinds mei 2014. In 2015 traden de actrice en muzikant in het huwelijk met elkaar. Cameron stopte in 2014 met acteren en mist het naar eigen zeggen niet.

Foto's (c) Brunopress 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in