Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder maken parodie op Dokter Bernhard

'Even tot hier' slaat weer toe, ditmaal met Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder die in plaats van Dokter Bernhard nu Dokter Chatbot bezingen.

Bonnie St. Clair samen met Ron Brandsteder i.v.m. liedje ' Dokter Bernhard'.

Bonnie St. Claire en Ron Brandsteder hebben een parodie gemaakt op hun lied Dokter Bernhard. Ze verschenen zaterdagavond in het satirische programma Even Tot Hier en zongen samen het lied Dokter Chatbot, een nieuwe versie van hun hit uit 1976.

In de oude versie zingt Bonnie St. Claire (nu 74 jaar) over de behandeling van haar grote liefde. Ron Brandsteder was in dat lied dokter Bernhard, die haar de waarheid over de gezondheid van haar liefde moet vertellen.

In de nieuwe versie is Bonnie St. Claire een vrouw die een digitaal consult probeert te doen bij Dokter Chatbot, gespeeld door de 73-jarige Ron Brandsteder.

Het oorspronkelijke lied was een cover van het lied Sister Mary van zanger Joe Dolan. Het lied stond in 1976 maandenlang in de hitparades. Kijkers reageerden zaterdagavond en zondag enthousiast op de nieuwe versie van Dokter Bernhard.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • ANP | Ron en Bonnie in 1976, toen Dokter Bernhard werd uitgebracht