Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken in de luxe villa van Carlo Boszhard (53)

Carlo Boszhard (53) gaat een stukje verderop wonen en heeft het huis waar hij ruim twintig jaar heeft gewoond in de verkoop gezet. Even binnenkijken?

carlo boszhard

Presentator en programmamaker Carlo Boszhard had al een mooi huis in Landsmeer waar hij 22 jaar naast zijn moeder woonde.

Ze hoeft hem gelukkig niet te missen, want hij gaat met zijn partner Herald Adolfs (46) een ritje van 3 minuten met de auto verderop wonen in een nóg mooier huis.

.

Dit betekent wel dat de eerste woning inmiddels in de verkoop staat, voor krap € 1,3 miljoen. Met een woonoppervlakte van 177 vierkante meter is aan ruimte geen gebrek.

,

De villa beschikt over vier slaapkamers en een badkamer.

.

De keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur en is daarmee van alle gemakken voorzien.

.

De schuifpui geeft rechtstreeks toegang tot de tuin en op het terrein is plek voor meerdere auto’s.

.

Als Carlo het pand weet te verkopen voor zijn vraagprijs, maakt hij er vergeleken met de 630.755 euro die hij in 2000 betaalde, een winst van 667.256 euro op, volgens de Telegraaf. Kijk nog even rond, het is een leuk huis en Carlo en Herald hebben het liefdevol ingericht. 

.

.

.

.

.

.

.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in