Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bij de audities voor Madonna's biopic hoort een bootcamp

The Material Girl spelen, dat doe je niet zomaar. Het liefst zou Madonna (63) natuurlijk gewoon zichzelf spelen, van pakweg haar dertiende tot nu. Maar als schrijver, producer en regisseur van de film over haar leven, wordt dat misschien wat te veel van het goede. Zodat ze op zoek is naar een act...

Bij de audities voor Madonna's biopic hoort een bootcamp

The Material Girl spelen, dat doe je niet zomaar.

Het liefst zou Madonna (63) natuurlijk gewoon zichzelf spelen, van pakweg haar dertiende tot nu. Maar als schrijver, producer en regisseur van de film over haar leven, wordt dat misschien wat te veel van het goede.

Zodat ze op zoek is naar een actrice die haar zou kunnen portretteren.

Bij de audities hoort een bootcamp met elf uur durende dansrepetities met de choreograaf van Madonna, screentests met Madonna, lezen met Madonna en zingen met Madonna. Om heel eerlijk te zijn, lijkt het bootcamp nu al vele malen interessanter dan de film ooit kan worden: wat Mads tot nu toe heeft geregisseerd, gooide geen hoge ogen.

Wie waagt zich aan dit prestigeproject? Julia Garner van Ozark, Britse Florence Pugh en Euphoria ster Alexa Demie zijn nog in de running. De (on)gelukkige die de rol krijgt, zal nog maanden op Madonnatraining bij Madonna doorbrengen, voor ze zal worden geregisseerd door Madonna in de kunst van het Madonna zijn. 

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in