Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beau van Erven Dorens 24 jaar getrouwd met zijn Selly: 'Wat een geluk'

Het stel heeft vier zoons samen.

Beau van Erven Dorens

Het was gisteren een feestelijke dag voor Beau van Erven Dorens (53) en zijn vrouw Selly Vermeijden. De twee stapten namelijk 24 jaar geleden in het huwelijksbootje samen. Op Instagram staat Beau stil bij die bijzondere dag.

Lang huwelijk

"24 jaar huwelijk… wat een geluk dat ik haar heb getroffen', schrijft Beau bij een reeks oude kiekjes van hem en Selly. 'Gek he?' zegt ze, 'Het begint dan in zo'n hoogslaper, met scrabble, sigaretten, jouw vieze lakens… en dan zijn we hier, nu.' Het is gek, inderdaad, dat wonder van de liefde, dat ons hier bracht en vier kinderen gaf."'

Beau en Selly hebben vier zoons: tweeling Bram en Tijn, Bobbie en Jan Arie. Ze lijken alle vier sprekend op hun vader, zowel qua innerlijk als uiterlijk. "Ik ben meer van het avontuurlijke, de vrijheid opzoeken”, zei Beau daarover tegen BN DeStem. “Selly is iets behoudender. Ik vind het ook niet erg als mijn jongens kattenkwaad uithalen. Dat hoort bij het opgroeien. Zelf was ik vroeger de grootste branieschopper uit de buurt. Dus wat dat betreft kan ik ze niets kwalijk nemen. Wel houd ik ze voor dat ze me altijd alles kunnen en moeten vertellen. Ook als ze iets gedaan hebben wat niet door de beugel kan.”

Zoons

Beau vervolgt op Instagram: "Het is meer dan een kwart eeuw, maar lijkt soms een week. De tijd die zich intrekt en uitrekt, als een accordeon. En straks zijn we 75 en zet ik thee en kook jij de eitjes. Daarna spelen we scrabble en lees jij een moeilijk boek en zwem ik het Kanaal over. ‘s Avonds komt iedereen eten en gaan we te laat slapen. Toen, nu, later… de liefde houdt alles in evenwicht."

De twee trouwden in 1994. Hoe Beau en Selly het al 24 jaar met elkaar weten uit te houden? "We vullen elkaar ontzettend goed aan", vertelde de presentator eerder aan AD. De liefde is nog altijd niet bekoeld tussen de twee. "Ze is voor mij een enorm baken van rust, terwijl ik voor haar - hopelijk - interessant ben, omdat ik elke keer weer nieuwe dingen verzin."

Celebs
  • Libelle, RTL Nieuws
  • NL Beeld