Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Babette van Veen doet mee aan Het Perfecte Plaatje

Ook in de nieuwe reeks: Renée Soutendijk en Daphne Bunskoek! Renée Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge en Daphne Bunskoek behoren tot de kandidaten in het nieuwe seizoen van fotografieshow Het Perfecte Plaatje. Het seizoen gaat van start in juni. De zevende reeks speelt zich af in Argentin...

Babette van Veen doet mee aan Het Perfecte Plaatje

Ook in de nieuwe reeks: Renée Soutendijk en Daphne Bunskoek!

Renée Soutendijk, Babette van Veen, Thomas Berge en Daphne Bunskoek behoren tot de kandidaten in het nieuwe seizoen van fotografieshow Het Perfecte Plaatje. Het seizoen gaat van start in juni.

De zevende reeks speelt zich af in Argentinië. Andere deelnemers zijn presentatoren Maurice Lede, Jochem van Gelder en Tim den Besten en mediapersoonlijkheid Roxanne Kwant.

Het perfecte plaatje trekt al zes seizoenen veel kijkers. Het vorige seizoen werd gewonnen door oud-GTST-acteur Patrick Martens.

Hij mocht als prijs een fotoreportage maken voor National Geographic Magazine. Eerdere winnaars van het programma zijn onder anderen Bibi Breijman, Humberto Tan en Patty Brard.

Foto (c) Nouveau / DPG Media 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in