Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Babette van Veen doet mee aan De Verraders!

Er komt een nieuw, zenuwslopend seizoen aan. Actrice en zangeres Babette van Veen doet mee aan een nieuw seizoen van De verraders. Het televisieprogramma, waarbij achttien bekende Nederlanders als Getrouwen en Verraders een spel moeten spelen, keert op 1 april terug op RTL 4. Ook onder andere cab...

Babette van Veen doet mee aan De Verraders!

Er komt een nieuw, zenuwslopend seizoen aan.

Actrice en zangeres Babette van Veen doet mee aan een nieuw seizoen van De verraders. Het televisieprogramma, waarbij achttien bekende Nederlanders als Getrouwen en Verraders een spel moeten spelen, keert op 1 april terug op RTL 4.

Ook onder andere cabaretier Stefano Keizers, radio-dj Frank van der Lende, Esmee van Kampen, Carolina Dijkhuizen, Aran Bade, Jamie Westland, Giel de Winter, Stella Bergsma, Robbie Kammeijer, Sylvia Geersen en Ortál Vriend.

De Verraders bleek vorig jaar een enorm succes. Wekelijks kende het programma gemiddeld zo'n twee miljoen kijkers. Onder leiding van presentator Tijl Beckand streden achttien BN’ers met elkaar voor een zilverschat. Op en rond Kasteel Erenstein in Limburg waren er drie Verraders die die buit voor zichzelf wilden houden. Uiteindelijk gingen Verrader Samantha Steenwijk en Getrouwe Chatilla van Grinsven er met de zilverschat vandoor. We kunnen niet wachten om Babette te zien konkelen. 

In dit nieuwe seizoen zijn de spelregels iets anders en kan de winst niet meer gedeeld worden tussen Verraders én Getrouwen, wel tussen ‘Getrouwen’ of tussen ‘Verraders’ onderling. De verraders begint vrijdag 1 april en is wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto's (c) RTL 4, Nouveau / DPG Media 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in