Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Angelina Jolie koopt een geurtje, legt Parijs plat

Zou online shoppen niet prettiger voor haar zijn? Je zou denken dat Angelina Jolie als gezicht van Guerlain wel af en toe een flesje toegestopt krijgt van haar werkgever. Toch begaf ze zich persoonlijk naar de winkel aan de Avenue des Champs-Elysées in Parijs, waar het al snel zwart stond van de ...

Angelina Jolie koopt een geurtje, legt Parijs plat

Zou online shoppen niet prettiger voor haar zijn?

Je zou denken dat Angelina Jolie als gezicht van Guerlain wel af en toe een flesje toegestopt krijgt van haar werkgever. Toch begaf ze zich persoonlijk naar de winkel aan de Avenue des Champs-Elysées in Parijs, waar het al snel zwart stond van de fans.

Het is moeilijk voor te stellen hoe haar leven is, als je amper een winkel meer uitkomt (en nog moeilijker voor te stellen dat ze amper beveiliging bij zich had.

Uiteindelijk moest de politie te paard eraan te pas komen om haar te ontzetten en het moet gezegd worden: Jolie bleef kalm en vriendelijk, ze is duidelijk wel iets gewend.

En was de winkel nu de moeite waard? Nou en of, het is een van de oudste parfumhuizen ter wereld, uit 1828.

Geurorgel, speciale edities – het is er allemaal te vinden…

…en de winkel is ook altijd heel mooi aangekleed. Maar of dat nu opweegt tegen zoveel toeloop?

Foto's (c) ANP, Guerlain

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in