Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Angela Groothuizen dolblij met verzoening grote liefde Rob: 'Vind hem nog steeds de leukste'

'We hebben de rust met elkaar weer terug'

Angela Groothuizen Rob

Hoewel Angela Groothuizen een aantal jaren geleden een zogeheten 'relatiestop' ingelast had met grote liefde – en tevens vader van haar twee dochters – Rob, maakten de ex-geliefden twee jaar geleden bekend weer samen te zijn. Volgens Angela nog steeds de beste keuze van haar liefdesleven. Daarnaast onthult ze dat ook Rob zijn looks haar nog steeds aantrekken. Ha!

Nog steeds een lekkerding

In gesprek met Story praat Angela openhartig over haar relatie met grote liefde Rob. "We hebben de rust met elkaar weer terug. We zien elkaar vaak en ik ben heel blij dat het zo gaat. Achteraf gezien hebben die lockdowns er tijdens de pandemie toch wel heel hard ingehakt. Ineens kreeg Rob te maken met een partner die de hele dag thuiszat. Ik vond het ook moeilijk", geeft ze toe. "Ik merkte toen we elkaar in al die jaren dan toch ergens kwijtgeraakt waren. Maar ik dacht ook: dit komt wel goed. En dat kwam het ook. Ik vind hem nog steeds de leukste, en een lekkerding!"

Inzicht

Twee jaar geleden maakte het stel bekend weer samen te zijn, maar hoe ging dat precies? Eerder in gesprek met Nouveau vertelde Angela hier openhartig over. "Hij belde me op een gegeven moment. Hij had een inzicht gekregen. Ik kan daar verder niks over zeggen, maar hij kampte met een enorm trauma uit zijn jeugd. En sinds hij dat onder ogen heeft gezien, is het beter met hem gegaan. Hij zei: 'Het is niet mijn schuld.' 'Natuurlijk het is jouw schuld niet', zei ik, 'jij was nog klein.' Maar het is een ander iets om het te weten dan om het te voelen hé. Toen hij dat kon ervaren, werd hij steeds een beetje meer zichzelf."

"Ik zag hem na onze breuk weleens lopen, en dan dacht ik: o, wat ben je moedig. Ik heb zo'n bewondering voor hem, dat hij de gore moed heeft gehad om in het diepste van zijn ellende die stap te zetten. Daardoor is het tussen ons nu veel beter dan het was. Terwijl, als het aan mij had gelegen, hadden we nog jaren aangemodderd. Nu is hij net als ik een beetje aan het vlinderen, hij is heel populair bij de dames. Intussen weten we dat we er in tijden van nood voor elkaar zullen zijn. En dat je niet meer zonder elkaar kunt als je al meer dan de helft van je leven met elkaar optrekt."

Losse verkering

Maar hoe ziet Angela de relatie met Rob? "Ik zie het als een losse verkering. Met hem deel ik wat ik niet zo snel met mijn dates deel. Ik spreek bijvoorbeeld al twee jaar om de paar weken met iemand af, maar tussen onze afspraakjes houden we elkaar niet op de hoogte van wat we meemaken. Het is juist zo leuk als je dat niet doet. Als je dan bij elkaar bent, ben je echt even helemaal bij elkaar. Wat ik met Rob heb is iets heel anders. Dat gaat over liefde. En over gedeelde herinneringen. We doen tegenwoordig ook weer leuke dingen samen. Dan gaan we bijvoorbeeld samen naar een voorstelling. Daar maken we nu tijd voor, dat is dan echt een date. We zien wat we hebben niet meer als iets vanzelfsprekends, als iets wat er toch altijd wel is. We gaan nu heel zorgvuldig met elkaar om."

Celebs
  • Story, Nouveau archief
  • NL Beeld