Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

André van Duin: 'Fernando weet dat ik andijvie lekker vind, ik hoef mijn buik niet in te houden'

Het is een mooie late-in-life liefde, die van André van Duin en Fernando Reyes, een 'nieuwe oude liefde' die op het juiste moment kwam.

André van Duin en Fernando Reyes

De alleskunner is heel gelukkig met zijn nieuwe relatie.

Het is een mooie late-in-life liefde, die van André van Duin en Fernando Reyes, een 'nieuwe oude liefde' die op het juiste moment kwam. Fernando pleegde roofbouw op zichzelf met 250 flamenco dinnershows per jaar. En Van Duin had privé zware jaren achter de rug.

Hij verloor na zijn eerste partner Wim van der Pluym in begin 2020 zijn man Martin Elferink aan kanker. Kreeg zelf darmkanker en herstelde in coronatijd. En nam vervolgens veel werk aan om maar vooral niet thuis te hoeven zitten. Het hernieuwde contact werd een kantelpunt voor hen: Reyes gaf zijn leven in La Palma op voor Van Duin, die de eerste is om toe te geven dat hij niet heel getalenteerd is in alleen leven: "Overdag had ik afleiding, maar ’s avonds zat ik thuis toch weer alleen op de bank."

"Weet je wat het is," zegt André in het AD. "Als we elkaar nog helemaal hadden moeten ontdekken, was het niks geworden. Gedoe, waar je op mijn leeftijd geen zin meer in hebt, waar ik niet meer aan moet denken. Fernando weet dat ik andijvie lekker vind, ik hoef mijn buik niet meer in te houden, hij legt mijn kleren klaar..."

"Als we gaan eten bij Joop en Janine (Van den Ende) is het niet nodig om hem voor te stellen, want ze kennen hem ook al lang. Dat is fijn. En als ik met hem meega naar Mallorca om zijn wereld te zien, hoeft Fernando mij meestal ook niet voor te stellen, dat scheelt weer."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Brunopress