Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Als Carrie in de Hamptons: je kunt SJP's huis huren voor de zomer

Summer outside the city op luxe – op naar Amangansett om af te koelen tussen de supersterren.

SJP Hamptons

Droom je van het leven van Carrie Bradshaw? Of dat van Sarah Jessica Parker? Als je deze zomer een ton hebt liggen, huur je dat leven gewoon even. SJP gooit haar Hampton home in de verhuur van juni tot begin september. Omdat ze er zelf toch geen gebruik van maakt.

Realtor.com

Het huis ligt aan het strand, telt drie slaapkamers en één badkamer (lees: in de Hamptons is het meer een hutje), maar is met 120 vierkante meter voor ons Nederlanders natuurlijk gewoon prima te behappen.

Realtor.com

En om te verzekeren dat ze ‘m ook echt verhuurt, biedt Sarah ook de gelegenheid om voor een maand te huren. Juli kost 45.000 dollar, augustus 35.000 dollar.

Realtor.com

Nou klinkt dat natuurlijk hysterisch, maar zo verzekeren makelaars uit de regio ons – in de Hamptons zijn dit heel normale prijzen. Ook voor huizen die niet van beroemde koppen zijn.

Trek je in Carrie’s buitenhuisje dan geniet je buiten van een veranda, een buitendouche en een eigen pad naar een strand (hoofdfoto).

Realtor.com

Wie biedt?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Celebs
  • Realtor.com