Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Actrice Anne Heche (53) van de beademing gehaald en overleden

Ze lag sinds vorige week in coma na een auto-ongeluk. De Amerikaanse actrice Anne Heche is van de beademing gehaald en overleden. Dat bevestigt haar familie vrijdagavond aan de Britse krant The Guardian. Heche liep vorige week bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade op en lag sindsdien in coma...

Actrice Anne Heche (53) van de beademing gehaald en overleden

Ze lag sinds vorige week in coma na een auto-ongeluk.

De Amerikaanse actrice Anne Heche is van de beademing gehaald en overleden. Dat bevestigt haar familie vrijdagavond aan de Britse krant The Guardian. Heche liep vorige week bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade op en lag sindsdien in coma. Ze is 53 jaar geworden.

De familie bedankte iedereen voor de beterschapswensen en voor de goede zorgen in het ziekenhuis waar ze verbleef. "Anne zal worden herinnerd om haar dappere eerlijkheid en haar licht zal gemist worden", was in de verklaring te lezen.

Heche raakte vorige week ernstig gewond toen haar auto in een woning crashte in Los Angeles, in brand vloog waarop ook het huis in brand vloog. De vrouw die er woonde, kon zichzelf en haar twee honden redden, maar raakte verder alles kwijt. De actrice liep brandwonden op over haar hele lichaam en moest direct aan de beademing. De politie meldde dat er sporen van verdovende middelen in haar bloed zijn aangetroffen.

Eerder werd gezegd dat haar situatie stabiel is, maar in de nacht van maandag op dinsdag maakte een woordvoerder bekend dat Heche in coma lag. Vrijdag werd duidelijk dat ze daar ook niet meer uit zou komen.

Het Nederlandse publiek hoorde de afgelopen jaren weinig van Heche. In de jaren negentig werd ze bekend door de soap Another World. Daarna speelde ze in onder andere de films Donnie Brasco en series als Ally McBeal en Nip/Tuck. De actrice speelde dit jaar nog in een televisieserie en een film. Heche werd ook bekend door haar relatie met Ellen DeGeneres