Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bijna twintig jaar later: The Devil Wears Prada krijgt een vervolg

Dit is geweldig nieuws!

devil wears prada

The Devil Wears Prada is echt zo’n film die bij heel veel mensen regelmatig op herhaling gaat. We genieten nog steeds van Meryl Streep als Anna Wintour-kloon Miranda Priestly. Wie de film (alweer uit 2006 trouwens) meer dan eens heeft gezien, kan ‘m ongetwijfeld meepraten. Van de ijskoude that’s all tot Emilyyyy. En we hebben goed nieuws, want er komt eindelijk een vervolg op de film.

Vervolg

Alweer achttien (!) jaar geleden maakten we kennis met de net afgestudeerde journalist Andy (Anne Hathaway), die door stom toeval een baantje als junior personal assistant van 's lands grootste fashion editor weet te bemachtigen. The Devil Wears Prada is inmiddels een van Anne Hathaway's én Meryl Streep bekendste films. Helaas is er nooit een vervolg op de film gekomen, maar zeg nooit nooit!

Disney is namelijk in gesprek gegaan met de oorspronkelijke scenarioschrijfster Aline Brosh McKenna om te kijken naar een mogelijk vervolg. En nee, we maken geen grapje! Want het vervolg lijkt er toch echt te komen. De follow-up zou opnieuw draaien om Miranda Priestly, die haar carrière probeert staande te houden anno 2024. De tijdschriften-bussiness is niet meer wat het geweest is en daar heeft ze het moeilijk mee. Tegelijkertijd moet ze het opnemen tegen het personage van Emily Blunt, die nu een machtige leidinggevende is bij een luxemerkenpartij dat over cruciale advertentiegelden beschikt.

NL Beeld / Album

Duimen

Verder weten we nog niet heel veel over het vervolg. We hopen natuurlijk dat de originele cast in zijn geheel terugkeert, maar dat is helaas nog niet bekend. Laten we in ieder geval vast gaan duimen!

Afgelopen februari vond er nog een kleine reünie plaats van The Devil Wears Prada-cast. Streep, Hathaway en Blunt stonden namelijk gezamenlijk op het podium bij de uitreiking van de SAG Awards. Wellicht hebben ze het daar al stiekem over een vervolg gehad.

Personality
  • HLBN, Film vandaag
  • NL Beeld / Album