Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat doet een rek vol droomkleren met Ilse Warringa?

Haar stylist Claudia Engels licht toe! Bij een covershoot komt heel wat kijken: locatie, thema, crew én een leading lady, natuurlijk. Ilse Warringa – ze staat op de cover van de Nouveau die nu in de winkel ligt – is een droom om mee te werken, wat betreft inzet en humor. En ze heeft nog smaak ook...

Wat doet een rek vol droomkleren met Ilse Warringa?

Haar stylist Claudia Engels licht toe!

Bij een covershoot komt heel wat kijken: locatie, thema, crew én een leading lady, natuurlijk. Ilse Warringa – ze staat op de cover van de Nouveau die nu in de winkel ligt – is een droom om mee te werken, wat betreft inzet en humor.

En ze heeft nog smaak ook. Hier hoort Nouveau's hoofdredacteur Claudia Straatmans de stylist van Ilse, Claudia Engels,  uit over het verrukkelijke rek 'met kleren die je niet naar de Albert Heijn draagt'. En je ziet waar Warringa's voorkeur naar uitgaat – het is een verrassend toegankelijke keuze!

Zó zie je alles!

De Nouveau met Ilse Warringa op de cover ligt nu in de winkel en is ook online te bestellen. Het nummer wordt dan zonder verzendkosten naar je opgestuurd!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in