Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Quinty Trustfull is bijna jarig: ‘Ik bén Happy 50’

Een bijzonder jaar bij Koffietijd, met drie presentatrices die 50 worden. Komende woensdag is het zover: dan blaast Quinty Trustfull vijftig kaarsjes uit. Wij belden aan de vooravond van haar grote dag nog even met haar over haar plannen voor The Big 5-0 en haar kijk op Happy 50. Bijzondere tijde...

Quinty Trustfull is bijna jarig: ‘Ik bén Happy 50’

Een bijzonder jaar bij Koffietijd, met drie presentatrices die 50 worden.

Komende woensdag is het zover: dan blaast Quinty Trustfull vijftig kaarsjes uit. Wij belden aan de vooravond van haar grote dag nog even met haar over haar plannen voor The Big 5-0 en haar kijk op Happy 50.

Bijzondere tijden, bij Koffietijd

“Héél bijzonder dat we binnen één programma allemaal een maand na elkaar vijftig worden, dat is toch wel heel speciaal. Dat we ook allemaal vijftig mógen worden. Of ik bij Pernille heb afgekeken qua hoe ik het wil vieren? Ha, nee hoor, ik doe lekker mijn eigen ding. We zijn ook drie heel verschillende vrouwen. Maar ik was wel op de verjaardag van Pernille om een taartje te eten natuurlijk.”

Heb je grootse plannen de komende dagen?

“Ja! De viering begint al bijna, want ik krijg al twee weken mysterieuze kaartjes van een afzender met vraagteken dat ik 1 en 2 oktober vrij moet houden in de agenda. Dat was nog wel even schuiven, want op 1 oktober begint ook borstkankermaand, waar ik natuurlijk altijd actief voor ben. Maar het is gelukt, ik word vrijdag (vandaag, red.) ontvoerd voor een verrassingsweekend. Ik weet niets, alleen wat ik mee moet nemen.”

En de grote dag zelf, komende woensdag?

“Mijn verjaardag zelf vier ik het met een etentje met mijn gezin. En in de dagen erna komt er thuis nog een fijne borrel met happen voor de inner crowd zeg maar. Compleet met iemand om gin and tonics te maken. Ik voel me eigenlijk anderhalve week jarig. En dan ben ik ook nog eens echt jarig op woensdag, als we een uitzending hebben. Dat is enig, dan word je altijd enorm in het zonnetje gezet. Ik ben een geluksvogel.”