Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Achter de schermen met Remy en Renate

De ‘Bonjasky’s’ op de kiek: ‘Had ik net het hele huis gepoetst…’ In het nieuwe nummer van Nouveau (met Hedy d’Ancona op de cover, je bestelt ‘m hier) delen Remy Bonjasky en Renate Goet hun Relatiegeheimen. Daar hoorde natuurlijk een mooie shoot bij. Maar hoe ging het er eigenlijk aan toe, die dag...

Achter de schermen met Remy en Renate

De ‘Bonjasky’s’ op de kiek: ‘Had ik net het hele huis gepoetst…’

In het nieuwe nummer van Nouveau (met Hedy d’Ancona op de cover, je bestelt ‘m hier) delen Remy Bonjasky en Renate Goet hun Relatiegeheimen. Daar hoorde natuurlijk een mooie shoot bij. Maar hoe ging het er eigenlijk aan toe, die dag? We belden met Renate.

Moest je nadenken of jullie mee wilden doen aan onze Relatiegeheimen?

“Nee, eigenlijk niet. We hadden al veel foto’s en voorbeelden gezien van eerdere Relatiegeheimen en vonden het oprecht prachtig. Het zijn mooie interviews, mooie foto’s, Nouveau is een prachtig blad. Heel leuk om in te staan!”

Hoe gaat dat nou eigenlijk, als ons team bij je thuiskomt?

“Het was een hele leuke en gezellige dag. De klik met iedereen kwam heel snel. Wij zijn allebei erg open mensen, vinden het gezellig om onder de mensen te zijn. Ik kom zelf uit de make-upwereld, werkte jaren voor Mac Cosmetics, dus de klik met de visagist was er al heel snel. Langzaam druppelde daarna iedereen binnen, de fotograaf, het licht, de stylist. Er hing een hele gezellige vibe. Voor iedereen alsof-ie thuis was.”

En dat in je eigen huis!

“Ja, ik had het hele huis natuurlijk netjes opgepoetst en aan kant en toen gingen we… naar buiten. Haha! Het was superlekker weer, we hebben een lekker muziekje opgezet. Cameravrees hebben we allebei niet, we zijn al best vaak op de foto geweest. En ach, dan was het huis maar aan kant hè.”

Heb je een favoriete foto en outfit uit de shoot?

“Vooropgesteld: ik wil heel veel wel aantrekken, ben heel gehoorzaam. Maar op mijn favoriete foto heb ik ook direct mijn favoriete jurkje aan. Helemaal mijn ding. De foto is geworden hoe we echt zijn. Wij kunnen allebei niets neppen. Iedereen die ons kent en nu die foto ziet zegt: typisch jullie, dit. Je ziet dat we veel lol hebben samen.”

Even fotoshoot-technisch… wie is de poseerder van de familie?

“Ha. Remy. Die neemt echt poses aan. Dan weer blij, dan weer smooth. Ty-pisch Remy. Hij is hartstikke fotogeniek en bovendien best vaak gefotografeerd voor zijn werk. Ik ook wel hoor, samen met mijn gezin. Wat ik het moeilijkst vond? Niets eigenlijk. Of nou ja… wel: het was héél erg zonnig. En ik kan dus niet goed in de zon kijken en lachen tegelijk, haha. Maar het ging supergoed hoor. Ineens was het al klaar. Nou, ik had nog wel een rondje gewild hoor.”

En nu, inlijsten?

"Thuis moet ik iedereen altijd dwingen om op de foto te gaan, dan gaan we leuk met z’n vijven ergens naartoe en zeg ik: ‘Kom, eventjes op de foto.’ En dat willen ze dan allemaal niet. En dan achteraf: ‘Toch wel leuk dat we die foto van ons vijven hebben.’ Juist. Gelukkig gaan wij ook wel eens op de foto met de kinderen voor een tijdschrift. Onze lievelingsfoto’s van al deze shoots krijgen thuis een plekje, dat doen we altijd, de mooiste foto afdrukken in zwart-wit. Die van Nouveau krijgt zeker een pronkplek. Wij gaan namelijk bijna nooit met z’n tweeën op de foto voor een magazine. Dus dit was wel een bijzondere voor ons.”

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Achter de schermen
  • Yvette Kulkens