Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

The Hills Come Alive met Chanel

We hebben een preview van de ready-to-wear! Je ziet ze piekeren aan de Rue de Cambon: 'Wat voor thema geven we de ready-to-wear collectie eens?' Het werden de Alpen: frisse lucht en afgaand op de foto's is afstand houden geen bezwaar (al zal het er tijdens de wintersport vast drukker uitzien). Du...

The Hills Come Alive met Chanel

We hebben een preview van de ready-to-wear!

Je ziet ze piekeren aan de Rue de Cambon: 'Wat voor thema geven we de ready-to-wear collectie eens?' Het werden de Alpen: frisse lucht en afgaand op de foto's is afstand houden geen bezwaar (al zal het er tijdens de wintersport vast drukker uitzien).

Dus, 'The Hills Come Alive', hoe ziet dat er fashionable uit, de komende maanden? 

Dus, wat pikken we voor highlights uit de collectie? Een traditionele trui met gebreide motieven duikt veelvuldig op al najaarstrend; die van Chanel is kort met korte mouwen.

Voor als het serieus koud wordt is er deze doorstikte broek met lange warme onderbroek 2.0, in hetzelfde patroon als het beroemde Chaneltasje. Camelliaknopen maken het áf.

Variatie op Chanels tweed en parels: een klassiek pak met buitengewoon wollige trendy boots waar vast veel sneeuw in blijft plakken. Maar fashionable zijn ze wel!

Al zouden we er toch een broek bij aantrekken, zo op de piste.

Ook deze look is frisjes in de sneeuw, ondanks de Curly Boots. Dat parelkettinkje als taille-accent gaat een hit worden.  

Après-ski à la Chanel, weer met taille-accent en splitje die de chique lange onderbroek toont.

Foto's (c) Ines en Vinoodh voor Chanel 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in