Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zon, strand en klassieke Britse beachwear!

JW Anderson x Uniqlo = een vrolijke voorjaarscollectie. Vanaf vandaag verkrijgbaar: de nieuwste collab van het Britse label JW Anderson en het Japanse fenomeen Uniqlo. Het rijke erfgoed van de Britse zeilcultuur en het strandleven, was de inspiratie voor het thema van dit seizoen: 'Thuis aan zee'...

Zon, strand en klassieke Britse beachwear!

JW Anderson x Uniqlo = een vrolijke voorjaarscollectie.

Vanaf vandaag verkrijgbaar: de nieuwste collab van het Britse label JW Anderson en het Japanse fenomeen Uniqlo.

Het rijke erfgoed van de Britse zeilcultuur en het strandleven, was de inspiratie voor het thema van dit seizoen: 'Thuis aan zee'.

Noord-Ierse Jonathan Anderson staat bekend om zijn Britse klassiekers, Uniqlo ken je van de goede kwaliteit.

De line-up bestaat uit shirts, petten en sokken met geborduurde zeilboten in speelse tinten, evenals een jurk met knoop en zeiljassen die er geweldig uitzien tegen het blauw van de zee en een mooie zomerse hemel.

De combinatie van een waterafstotende functie samen met mesh-stoffen en andere functionele Uniqlo-elementen en kenmerkende JW Anderson details zoals patchwork en asymmetrie, zorgt voor comfort en design.

Colour blocking elementen en randen voegen een vleugje contrast toe in natuurtinten zoals oceaanblauw, het beige van de kustlijn, en levendige rode en groene tinten voor een ontspannende Beach look.

JW Anderson x Uniqlo is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in