Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zin in een heerlijke 90s-look? Zara heeft 'm!

Wel even door het jonge model heen kijken. Het is een heerlijke throwback naar de jaren negentig waar wij graag een Cindy Crawford in hadden gezien. Bij Zara kozen ze voor the next best thing en ontwierpen ze een nineties-collectie met model Kaia Gerber. De dochter van La Crawford dus. De look is...

Zin in een heerlijke 90s-look? Zara heeft 'm!

Wel even door het jonge model heen kijken.

Het is een heerlijke throwback naar de jaren negentig waar wij graag een Cindy Crawford in hadden gezien. Bij Zara kozen ze voor the next best thing en ontwierpen ze een nineties-collectie met model Kaia Gerber. De dochter van La Crawford dus.

De look is daardoor wat jong, maar laat je niet voor de gek houden: de collectie is heerlijk nineties glorie, met fijne maatpakken, slipdresses en een lange leren jas die very Kate Moss oogt. En dat voor relatief lage Zara-prijzen.

Wat denk je van deze pakken in zwart en wit (à 69,95 euro voor de blazer en 59,95 euro voor de pantalon)...

...deze witte slipdress (59,95 euro)...

...en deze leren jas (299 euro).

Om hebberig van te worden, en je wéét gewoon dat mama Cindy zich ermee bemoeid heeft. Nu online te shoppen bij Zara, zolang de voorraad strekt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in