Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wow: Brigitte Macron (64) stralend in lipstick rood jurkje van Louis Vuitton

De Franse president Macron is op Europese tour om met verschillende regeringsleiders te praten over belangrijke zaken. Uiteraard week zijn vrouw Brigitte niet van zijde. Ze straalde letterlijk in een rode va va voom zip dress van Louis Vuitton. Elegant als altijd wandelde ze door het prachtige Sa...

Wow: Brigitte Macron (64) stralend in lipstick rood jurkje van Louis Vuitton

De Franse president Macron is op Europese tour om met verschillende regeringsleiders te praten over belangrijke zaken. Uiteraard week zijn vrouw Brigitte niet van zijde. Ze straalde letterlijk in een rode va va voom zip dress van Louis Vuitton.

Elegant als altijd wandelde ze door het prachtige Salzburg met man Emmanuel Macron en de Oostenrijkse bondskanselier Christian Kern en zijn vrouw Eveline Steinberger-Kern.

In het rood

Brigitte Macron straalde zichtbaar van top tot teen. Haar prachtige look maakte ze af met een paar pumps en een zwarte zonnebril. Modekenners ontdekten overigens dat Brigitte in de maand juli - toen Donald Trump en zijn vrouw Melania Frankrijk bezochten - hetzelfde jurkje droeg, maar dan in het wit. Zeg nou zelf, haar staat ook echt alles!

Het witte exemplaar: