Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Kaarten voor Salon d’Amsterdam de la Haute Horlogerie

Voor de 10e keer organiseert Gassan Diamonds de Salon d’Amsterdam de la Haute Horlogerie. Een salonbeurs waar de noviteiten van hoogstaande horlogemerken worden getoond in navolging van de Salon International de la Haute Horlogerie te Gèneve. En jij kan bij dit exclusieve event zijn! Gassan Diamo...

Win: Kaarten voor Salon d’Amsterdam de la Haute Horlogerie

Voor de 10e keer organiseert Gassan Diamonds de Salon d’Amsterdam de la Haute Horlogerie. Een salonbeurs waar de noviteiten van hoogstaande horlogemerken worden getoond in navolging van de Salon International de la Haute Horlogerie te Gèneve. En jij kan bij dit exclusieve event zijn!

Gassan Diamonds presenteert in unieke brandcorners de nieuwste collecties van: Audemars Piguet, Cartier, Gréubel Forsey, Jaeger-LeCoultre, Montblanc, Panerai, Richard Mille en Vacheron Constantin. Gedurende de SAHH kunt u zich in de speciaal voor de salonbeurs complete gerestylede locatie van Gassan laten verrassen door het nieuwste van het nieuwste op het gebied van de Haute Horlogerie.

Op het gebied van entertainment is er een sfeervolle pianobar en je kunt zelfs een gokje wagen in het Gassan casino.

Wil je meer weten over het mooie ambacht van horlogemaker dan kan dat ook. Een professionele horlogemaker zal aanwezig om je een kijkje te gunnen de horlogewereld. Daarnaast zullen de nieuwste Mercedes-Benz modellen gepresenteerd worden.

Programma:

Programma 10 maart 2018:

11.30 – 20.00 uur – Doorlopende presentaties van de nouveautés

Dresscode: Tenue de Ville

Win:

Een unieke ervaring die je zeker niet wilt missen. Nouveau mag 5 x 2 kaarten weggeven voor dit event. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gasten van Gassan Diamonds op 10 maart a.s. Deze actie is gesloten!