Win jij een van deze prachtige mondkapjes?

Win jij een van deze prachtige mondkapjes?

Shinen in Dutch Design van Fash-on!

Eerlijk is eerlijk, het is niet leuk om een mondkapje te moeten dragen. Maar dat wil niet zeggen dat je er niet het beste van kunt maken, dachten ze bij Fash-on (Fashion for on your face). En gingen aan de slag met Nederlandse ontwerpers en kunstenaars om de mooiste mondkapjes te ontwerpen.

Win jij een van deze prachtige mondkapjes?

Dutch Design dus, met de hand geproduceerd in Nederland bij een Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer, door landgenoten met afstand tot de arbeidsmarkt, die deze mondkapjes met liefde maken. "Het zijn mondkapjes die je draagt omdat je een statement wilt maken, omdat je er blij van wordt," zegt Maarten Wilts van Fash-on. "En wij willen dat iedereen in Nederland weer blij wordt, ook al zie je de glimlach niet door het mondkapje heen ?."

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 Fash-on mondkapjes ter waarde van € 19,95 weggeven, een Better Times van Guus van Lamoen (dat is die met de bloemetjes), een Lovely Doves van Laurie van Houts (die zie je in de openingsfoto) en eentje die een verrassing wordt (maar gegarandeerd beeldig is). Doe je mee? Deze winactie is gesloten!