Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een prachtige, persoonlijke Dotted Date ring t.w.v € 225!

Uniek herinneringssieraad van ontwerper Joke de Kock. Persoonlijke sieraden zijn knetterhip, denk maar aan alle voorletters die koningin Máxima dagelijks met zich meetorst met haar sieraden. Nog leuker en spannender is een sieraad, zoals deze armband, die er op het eerste oog mooi uitziet, maar o...

Win een prachtige, persoonlijke Dotted Date ring t.w.v € 225!

Uniek herinneringssieraad van ontwerper Joke de Kock.

Persoonlijke sieraden zijn knetterhip, denk maar aan alle voorletters die koningin Máxima dagelijks met zich meetorst met haar sieraden.

Nog leuker en spannender is een sieraad, zoals deze armband, die er op het eerste oog mooi uitziet, maar ook een boodschap herbergt die alleen de drager kent.

Enter de Dotted Date ring van sieradenontwerper en edelsmid Joke de Kock. In dit zilveren of gouden sieraad zit een datum verwerkt in code. Iedereen kan 'm zien, maar alleen de drager of gever weet om welke datum het gaat.

En dat maakt de ring een unieke herinnering aan bijvoorbeeld de dag van een eerste ontmoeting, een huwelijk, de geboorte van een kind of de dag dat iemand een nieuwe kans kreeg door orgaandonatie, bijvoorbeeld.  

Mooi herinneringssieraad

  • Naast ringen kan de code ook worden aangebracht in een armband of hanger.
  • Als je hem aan iemand cadeau geeft, dan geef je een herinnering. Samen deel je een geheim. Je wordt nog meer met elkaar verbonden.
  • Geef je hem cadeau aan jezelf, dan koester je een belangrijk moment in je leven.
  • De Dotted Date sieraden kun je hier shoppen en over de code lees je alles hier.

Doe mee & win!

Nouveau mag een zilveren Dotted Date ring met zirkonia's ter waarde van € 225 weggeven! Vul snel het formulier in, ben je de winnaar van deze actie, dan brengen we je in contact met de ontwerper zodat je jouw speciale datum kunt doorgeven.