Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je winnen: een zomerse jurk van Dante6!

Om heerlijk in te flaneren in de zon. Kleding die je wil blijven dragen? Dan komt je al snel uit bij Dante6, het label dat luxe toegankelijk maakt met heerlijke wear-forever essentials met de 6 als mantra. De collecties zijn gecreëerd voor 6 type vrouwen in 6 verschillende levensfases, die zich z...

Wil je winnen: een zomerse jurk van Dante6!

Om heerlijk in te flaneren in de zon.

Kleding die je wil blijven dragen? Dan komt je al snel uit bij Dante6, het label dat luxe toegankelijk maakt met heerlijke wear-forever essentials met de 6 als mantra.

De collecties zijn gecreëerd voor 6 type vrouwen in 6 verschillende levensfases, die zich zelfverzekerd en krachtig willen voelen in kleding voor elke gelegenheid.

Nouveau mag drie Dante6 jurken weggeven, om te beginnen de soepelvallende Bardon Dress in Antique Pink, t.w.v. € 199. Chic en toch sassy, dankzij de split.

Het tweede te winnen ontwerp is ook een Bardon, maar dan in Limoncello. Deze lange jurk heeft een hoog partygehalte met een split aan de zijkant en een gesmokte band in de taille.

De derde en laatste Dante6-jurk die je kunt winnen, is de Beloved Dress in Limoncello (€ 159). Deze is gemaakt van een luchtige, deels glanzende viscosemix in een A-lijn model met trendy ballonmouwen. Perfect voor zomerse vrije dagen of als zonnige update van je werkgarderobe. Combineer de Beloved in dat laatste geval dan met een laarsje voor een meer geklede look.

DOE MEE & WIN!

Nouveau mag drie Dante6 jurken weggeven. Vul hieronder je gegevens én je maat in (Dante6 gaat van maat 34-42), wie weet is een van deze prachtige jurken dan van jou! Deze winactie is gesloten!