Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wát een leuke en fantasievolle lentecollectie!

Vrolijke voorjaars-collab van & Other Stories en Minju Kim. Alles wat uit Zuid-Korea komt aan spannende series, K-Beauty en bijzondere koffie is hot. Daar komt nu ook een leuk kledinglabel bij: & Other Stories is een samenwerking aangegaan met Minju Kim, voor een vrolijke, zomerse collectie. Minj...

Wát een leuke en fantasievolle lentecollectie!

Vrolijke voorjaars-collab van & Other Stories en Minju Kim.

Alles wat uit Zuid-Korea komt aan spannende series, K-Beauty en bijzondere koffie is hot. Daar komt nu ook een leuk kledinglabel bij: & Other Stories is een samenwerking aangegaan met Minju Kim, voor een vrolijke, zomerse collectie.

Minju Kim studeerde af aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen bij Walter Van Beirendonck en lanceerde haar eigen merk in 2015 nadat ze de H&M Design Award had gewonnen.

Ze is gevestigd in Seoul en was ook een halve finalist in de LVMH Prize for Young Fashion Designers en de eerste winnaar van Netflix's Next in Fashion.

Voor deze co-lab heb ik 'Moon Gardener', mijn tweede collectie, opnieuw bekeken en geherinterpreteerd aan de hand van het garderobevocabulaire van &Other Stories," zegt Minju Kim. "'Moon Gardener' begon met een denkbeeldig scenario.

Ik dacht: 'Als ik ooit naar de maan zou gaan, zou ik waarschijnlijk mijn eigen tuin aanleggen, want ik mis de aarde zo erg', dus creëerde ik graphics door mijn planten en tuinen in het universum voor te stellen. Ik weerspiegelde de vormen van de bladeren van planten op de silhouetten van de kleding. Wat de prints betreft, legde ik planten over klassieke strepen en creëerde zo een geheel nieuw soort streepprint."

De volumineuze silhouetten, levendige kleuren en dromerige prints van de co-lab zijn typisch Minjukimen &Other Stories. Moderne, sculpturale stand-out jurken, trapsgewijze rokken, een cropped tank top, en gecoördineerde top en broek sets in bloemenprints.

Kersenbloesemroze, mosgroen, zwart en wit, met korenbloemblauw en zachtgele accenten, vormen het kleurenpalet. De schouderbandjes met koordjes en de tailleband met trekkoord vormen een evenwicht tussen overdreven volumes...

...en delicate details zoals plooien en ballonmouwen. Accessoires zijn onder andere haarclips, scrunchies, zonnebrillen en bedrukte sokken.

Minju Kim heeft een ongelooflijke fantasie die ze prachtig uitdrukt in haar prints, stoffen en silhouetten. Het is vrolijk, zomers en toegankelijk. Elk item heeft zijn unieke persoonlijkheid, en je wordt op slag verliefd op hoe het een deel van jou wordt.

Of het nu een jurk, rok of haarclip is, ik denk dat vrouwen elk stuk van dit co-lab zullen koesteren en hopelijk voor een zeer lange tijd geluk zullen brengen," zegt Rocky af Ekenstam Brennicke, Head of Brand and Creative & Other Stories.

De prijzen van de collab variëren van € 59-129 voor tops, € 89-149 voor rokken en broeken, € 79-129 voor jurken en € 5-35 voor accessoires. Verkrijgbaar vanaf 24 maart in geselecteerde & Other Stories winkels en online.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in