Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat een feestje: Jane Fonda samen met Doutzen op de catwalk

Age is nothing but a number, zo blijkt maar weer. Actrices Jane Fonda (79) en Helen Mirren (72) straalden gisteren samen met onze eigen Doutzen op de catwalk tijdens de Fashion Week van Parijs. Cosmeticamerk L’Oréal had hen voor het evenement gevraagd. Geweldig toch? En wederom een bewijs dat élk...

Wat een feestje: Jane Fonda samen met Doutzen op de catwalk

Age is nothing but a number, zo blijkt maar weer. Actrices Jane Fonda (79) en Helen Mirren (72) straalden gisteren samen met onze eigen Doutzen op de catwalk tijdens de Fashion Week van Parijs.

Cosmeticamerk L’Oréal had hen voor het evenement gevraagd. Geweldig toch? En wederom een bewijs dat élke leeftijd wordt omarmd.

Lees ook: 'Piepjonge' Jane Fonda (79) steelt de show bij de Emmy Awards

Het plezier straalde er vanaf

Jane, Helen en Doutzen vonden het duidelijk een feestje op de Champs-Élysées, het plezier straalde er vanaf. Helen kreeg bij haar outfit een wandelstok als accessoire en ’richtte’ die geregeld op het publiek. Jane, die er prachtig uitzag in haar lange jurk met tijgerprint, zwaaide uitbundig naar bekenden in het publiek, gaf Doutzen een high five en maakte met haar handen het vredesgebaar naar de fans.

Mooie mix

Helen en Jane zijn (net als Doutzen) ambassadeur van L’Oréal. De twee werden tijdens de show bijgestaan door jongere modellen, waardoor het een mooie mix werd. Zo liepen onder anderen Adriana Lima, Winnie Harlow en Neerlands trots Doutzen Kroes mee.

Bron: De Telegraaf

Bron beeld: AP, Sipa Press, Hollandse Hoogte