Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat draagt first lady Melania Trump (47) als ze gaat tuinieren?

Een paar killer heels tijdens het bezoeken van een rampgebied en een opvallende fuchsia jurk van designermerk Delpozo (prijskaartje: 2950 dollar) dragen tijdens een speech over arme kinderen. Nee, de kledingkeuze van first lady Melania Trump valt niet bij iedereen in de smaak. En dan drukken we o...

Wat draagt first lady Melania Trump (47) als ze gaat tuinieren?

Een paar killer heels tijdens het bezoeken van een rampgebied en een opvallende fuchsia jurk van designermerk Delpozo (prijskaartje: 2950 dollar) dragen tijdens een speech over arme kinderen. Nee, de kledingkeuze van first lady Melania Trump valt niet bij iedereen in de smaak. En dan drukken we ons nog netjes uit.

De pumps tijdens een bezoek aan het door orkaan Harvey getroffen Texas:

De peperdure jurk tijdens een speech over arme kinderen:Uitje in de tuin van het Witte Huis

Vorige week organiseerde Melania haar allereerste evenement in het Witte Huis: tuinieren kinderen. Daarvoor had ze tien kinderen uitgenodigd om te helpen in de moestuin. Een tuin die in 2009 overigens is aangelegd door haar voorgangster Michelle Obama.

Verkeerde keuze

Ook deze keer viel iedereen over haar kledingkeuze. Op het eerste gezicht is het een casual outfit waar niet echt iets mis mee is. Maar de bijbehorende prijskaartjes wel volgens velen. Hoe tuiniert Melania? Nou, in een peperdure outfit van Balmain. De bloes kostte zo'n 1200 euro, bijpassende rode handschoenen en een designer zonnebril.