Waarom deze vijftigplussers een must zijn om te volgen op Instagram

Door Martine Schut
Waarom deze vijftigplussers een must zijn om te volgen op Instagram

Wie zegt dat vijftigplussers geen gevoel voor stijl hebben? Deze vrouwen bewijzen dat bloggen, vloggen en 'insta'en' niet alleen voor de jonge generatie is. Ze maken prachtige plaatjes en delen dat met de wereld.

En met succes!

1. Bag and a Beret

De 56-jarige Mel Kobayashi deelt via Bag and a Beret graag haar modetips. Ze kleedt zich heerlijk jeugdig en heeft lak aan alle (mode)regeltjes. En we moeten zeggen, met zo'n 37.000 volgers doet ze het best goed!

2. Beth Djalali

De 61-jarige Beth heeft een enorme schare fans, 87.000 om precies te zijn. Voor Beth, die te volgen is onder de naam Style At Certain Age, is niets te gek. Ze draagt gewoon waar ze zin in heeft en waar ze zich lekker bij voelt. Een enorme inspiratie als je het ons vraagt. 

3.  Ines De La Fressange

De 61-jarige Ines De La Fressange doet het al jaren goed op Instagram. Het fotomodel (ze wordt nog steeds gevraagd als model) heeft gevoel voor stijl, dat moge duidelijk zijn. Niet zo gek ook dat ze 316.000 volgers heeft. Veel wat ze draagt is tijdloos. En eerlijk is eerlijk, alles staat haar!

Bron: Instagram Beeld: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in