Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voor op je verlanglijstje: dit sieraad past bij jou

Je kunt een sieraad schitterend vinden. Maar of het je ook staat, is een tweede. Hoe weet je nu welk moois ook echt bij je past? Met deze simpele trucs weet je zeker dat straks het juiste sieraad ingepakt voor jou onder de boom ligt. KleurtypeOm te beginnen moet je weten welk kleurtype je bent. E...

Voor op je verlanglijstje: dit sieraad past bij jou

Je kunt een sieraad schitterend vinden. Maar of het je ook staat, is een tweede. Hoe weet je nu welk moois ook echt bij je past? Met deze simpele trucs weet je zeker dat straks het juiste sieraad ingepakt voor jou onder de boom ligt.

Kleurtype

Om te beginnen moet je weten welk kleurtype je bent. Er zijn verschillende manieren om erachter te komen of goud of zilver het beste bij jou past. Een slimme truc is om naar de kleur van je aderen te kijken. Zijn die blauw van kleur? Dan heeft je huid een koele ondertoon en staan zilveren sieraden het mooist. Zijn je aderen eerder wat groenig? Dan heb je een warme ondertoon en kun je (rosé)gouden sieraden goed hebben.

En dan de vorm

Om te bepalen welke vorm sieraad bij je past, kijk je ook naar de vorm van je gezicht. Sieraden kunnen vormen versterken of afzwakken. Een stelregel is: alle ronde vormen versterken zachte, ronde lijnen in het gezicht en alle rechte en hoekige vormen versterken spitse lijnen. Kies dus bijvoorbeeld voor oorsieraden die een compleet andere vorm hebben dan jouw gezichtsvorm. Het is vooral veel uitproberen bij de juwelier. Ook geen straf, toch?

Stille hint 

We horen je denken: hoe krijg ik deze kerst nou het sieraad dat ik graag wil? Ga eens rondkijken op pandora.net. Bij PANDORA vind je sieraden voor elke smaak en stijl. Of je nu op zoek bent naar een statement piece, een ring van veertien karaats goud en/of roségoud of een charm van sterlingzilver om je collectie aan te vullen: elk sieraad wordt zorgvuldig met de hand afgewerkt. De sieraden van PANDORA zijn gemaakt met liefde en vakmanschap en met oog voor mens en milieu. Heb je iets moois gevonden? Geef je gratis op voor de PANDORA Club en vul je verlanglijstje in. Daarna drop je de hint door heel simpel je keuze met je gulle gever te delen, die keurig jouw verlanglijstje in de mail krijgt.

Precies op maat

En over de maat hoef je je ook geen zorgen te maken: sla je maten gewoon op in je profiel en voeg ze toe aan je lijstje. Eenmaal lid krijg je trouwens nog veel meer voordelen. Wat dacht je van exclusieve aanbiedingen, fijne sneak peeks, uitnodigingen voor vip-evenementen, persoonlijke sieradentips én een verjaardagscadeautje?

Om alvast in de feestdagensfeer te komen, hebben we een paar items voor je op een rij gezet, die je direct kunt shoppen of op je verlanglijstje kunt zetten.