Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voor de sneaker-snob: Air Dior

Het haute geheim zit 'm in het kantje. Samenwerkingen binnen de modewereld zijn hot, bij voorkeur tussen labels die op her eerste gezicht niet zoveel gemeen hebben. Zoals het sportieve Nike en haute couture icoon Dior. Echter, the heart wants what the heart wants en daarom kun je nu fashionable o...

Voor de sneaker-snob: Air Dior

Het haute geheim zit 'm in het kantje.

Samenwerkingen binnen de modewereld zijn hot, bij voorkeur tussen labels die op her eerste gezicht niet zoveel gemeen hebben. Zoals het sportieve Nike en haute couture icoon Dior. Echter, the heart wants what the heart wants en daarom kun je nu fashionable over straat met de Air Jordan 1 High OG Dior (intimi mogen Air Dior zeggen). 

Het beroemde model werd voor de gelegenheid uitgevoerd in wit en grijs. Dior Grey uiteraard, een kleur die Christian in 1947 nog persoonlijk hartstochtelijk omarmde. Het speciale Dior-Nike logo is te zien aan de bovenkant van de schoen.

Om het af te maken is de swoosh gevoerd in de kenmerkende monogramprint van het modehuis. De limited edition Air Diors zullen in april 2020 te koop zijn in geselecteerde Dior-winkels wereldwijd. Hoeveel ze gaan kosten is nog niet bekend, maar kenners denken dat het richting 1800 euro zal gaan.

Foto's (c) Nike, Dior 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in