Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Viktor & Rolf: 'Calling Alexis Carrington'

Het zijn brede schouders die de weelde van couture kunnen dragen. Als je niet direct een beeld hebt bij de term 'surrealistische schouders' hoef je alleen maar naar de nieuwste couture collectie van Viktor Horsting en Rolf Snoeren te kijken. Alexis Carrington zou er wel weg mee hebben geweten. Vo...

Viktor & Rolf: 'Calling Alexis Carrington'

Het zijn brede schouders die de weelde van couture kunnen dragen.

Als je niet direct een beeld hebt bij de term 'surrealistische schouders' hoef je alleen maar naar de nieuwste couture collectie van Viktor Horsting en Rolf Snoeren te kijken. Alexis Carrington zou er wel weg mee hebben geweten.

Vorig seizoen kwam het duo met een verhoogde schouderlijn; Stien den Hollander droeg zo'n jurk tijdens haar Euro-visieparcours. Die ontwerpen konden ook op een normale manier worden gedragen door het frame weg te halen.

De vraag is of dat ook kan met hun nieuwe silhouet dat behoorlijk de breedte ingaat, maar wel prachtig samenspeelde met de hoge schouders tijdens de show: het ging van angst en strengheid naar zachtere, soepelere lijnen. En de ontwerpers lieten op de catwalk zelf zien hoe het een en ander getransformeerd kon worden: het begint op 4:17 en zegt veel over hun visie.   

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in