Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Van de rode loper tot date night met George: de fashionweek van Amal Clooney

Als iemand pret heeft met mode, is het Amal Clooney wel, getuige haar week op de rode loper, inclusief date night met George.

George Clooney and Amal Clooney

Amal Clooney (45) heeft als mensenrechtenadvocate een kast vol Serieuze Powerpakken, maar kan privé heerlijk glam uitpakken.

WireImage

Ze heeft echt lol in kleding, draagt altijd prachtige schoenen en weet wanneer ze het fashiongehalte even moet opschroeven – ze is nog nooit een jumpsuit tegengekomen dat haar niet beviel.

GC Images

En fun fact: ze heeft geen stylist. "Ze kleedt zich aan en loopt naar beneden, dan geneer ik me voor wat ik aanheb," zegt George. "Mijn vrouw heeft geen stylist, ze doet het allemaal zelf.

WireImage

Deze week is Amal all over het nieuws om echtgenoot George te steunen bij de promotie van zijn nieuwe film The Boys In The Boat. Ze begon de week in een vintage Versace geïnspireerd op een look uit een collectie van 1993. Citroengeel in december, waarom eigenlijk niet?

Getty Images

Daarna volgde deze ombré jurk die eruit zag als een vlam en een fijne sleep had, van Atelier Versace.

Getty Images

Voor de première in Londen ging ze voor een fluwelen broek en top, waarvan de laatste een fraai gesculpt strapless korset was met cut-outs op de heupen. George kon het niet eens opbrengen even een das om te knopen. Mánnen

Getty Images

En dan kwam ook deze kerstrode nog langs: Amal houdt van dit kolom-model, de jurk is van 16Arlington uit de SS 2024 collectie. En ook nog eens helemaal on trend: rood, pailletten en zilver metallic schoenen.

GC Images

En voor date night met George werd het een lichtroze mini-jurk met veertjes, een zwarte satijnen blazer en een paar metallic pumps.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Mode
  • Getty Images