Tropical Florals clutch van Bulaggi

Tropical Florals clutch van Bulaggi

Tropical Florals van BULAGGI

clutch

Eén van de karakteristieke thema’s van de nieuwe Spring|Summer 2016 collectie van BULAGGI is het vrolijke Tropical Florals.

Flower Box

De musthave ‘Sowie’ van het thema Tropical Florals is een echte eyecatcher. De strakke lijnen in combinatie met opvallende details zorgen voor een chique, maar warme uitstraling. Deze clutches zijn in twee kleuren verkrijgbaar voor slechts € 41,95.  De feestelijke clutch met prachtige botanische print sluit door de knop aan de bovenzijde en is draagbaar in de hand, of op de schouder door middel van een korte- of een lange schouderband.

Bulaggi

ARWA BV is gespecialiseerd in modieuze damestassen en accessoires en verkoopt deze onder de merknaam BULAGGI. Vier keer per jaar brengt

clutch

komt er een collectie uit. Het merk bestaat al meer dan 40 jaar en staat bekend om de modieuze, trendy tassen voor dames. Het uitgebreide assortiment heeft tassen voor ieders smaak en stijl. Iedere Bulaggi tas is een combinatie van modieuze kleuren en materialen.www.bulaggi.com

Mail & Win

Nouveau mag 4 clutches weggeven. Om kans te maken op een van de clutches stuur een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met de omschrijving Bulaggi.Deze actie is gesloten!

Wilt u niet zo lang wachten? Dan is de clutch ook te bestellen via www.bol.com.