Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Tijdloze chic in verfijnde minimalistische collectie

Urban chic en nog betaalbaar ook! Het voordeel van fashion samenwerkingen is dat er altijd wel iemand is die zegt: 'Zullen we het draagbaar houden?' Dat maakt nu net de Theory X Uniqlo collectie tot een succes. Wel de vindingrijkheid van het New Yorkse 'stadsuniform' merk, maar ook de functionali...

Tijdloze chic in verfijnde minimalistische collectie

Urban chic en nog betaalbaar ook!

Het voordeel van fashion samenwerkingen is dat er altijd wel iemand is die zegt: 'Zullen we het draagbaar houden?' Dat maakt nu net de Theory X Uniqlo collectie tot een succes.

Wel de vindingrijkheid van het New Yorkse 'stadsuniform' merk, maar ook de functionaliteit van de Japanners.

Wat kun je verwachten?  

De negen ontwerpen in deze collectie vormen een samenhangende wereld van zwart en wit, maar kunnen ook goed worden gecombineerd met items die je al hebt.

De minimalistische look past bij elke levensstijl en – handig - items kunnen worden gelaagd voor het Nederlandse klimaat, dat nogal eens van temperatuur kan wisselen.

Comfortabel, goed gemaakt, prima pasvorm en zo uniseks als je maar wilt.

De line-up omvat rokken met gegradeerde plooien voor extra elegantie, naadloze 3D Knitwear om een ​​opvallend silhouet te creëren..

… minimalistische overhemdjacks met een afwerking gebaseerd op een herenoverhemd…

…en dubbel geplooide broeken om het volume rond de taille te versterken.

Theory x Uniqlo is vanaf donderdag 14 oktober 2021 verkrijgbaar bij UNIQLO

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in