Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Taminiau: de nieuwe collectie is Máxima-waardig!

Jan trekt ten strijde met zijn Army of Love. Nederlandse topontwerper Jan Taminiau heeft zijn nieuwe Army of Love collectie geshowd in Madrid. De titel slaat op lievelingsstukken in je kast die je steeds opnieuw draagt en je altijd een goed gevoel geven. Dat past bij zijn werk, dat niet per se mi...

Taminiau: de nieuwe collectie is Máxima-waardig!

Jan trekt ten strijde met zijn Army of Love.

Nederlandse topontwerper Jan Taminiau heeft zijn nieuwe Army of Love collectie geshowd in Madrid. De titel slaat op lievelingsstukken in je kast die je steeds opnieuw draagt en je altijd een goed gevoel geven.

Dat past bij zijn werk, dat niet per se mikt op fashionista's die elke trend omhelzen, maar meer gericht is op vrouwen die houden van tijdloze chic in hoge kwaliteit, gemaakt door vakmensen.

De collectie bestaat uit limited editions, met leuke faux fur kimonojasjes die binnenstebuiten kunnen worden gekeerd voor een nieuwe look, bolero's die over jurken worden gedragen en jassen die ook kunnen worden gedragen als avondjurk (Máxima Alert!).

Verder fluweel in diepe, warme kleuren en het prachtige borduurwerk dat vaak voorkomt in zijn werk.

Ook nieuw: vederlichte stoffen die haast van papier lijken te zijn en we nemen het van de meester aan: jagersgroen is het nieuwe zwart. Enjoy!

Foto's © Jan Taminiau

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in