Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

SWATCH THE EYES

210 Combinatiemogelijkheden (30 stijlen met 7 verschillende pootjes, alles is mogelijk met de nieuwe zonnebrillen “Swatch The Eyes”. Verwisselbare frontjes (compleet met glazen) en pootjes, in opvallende designs en kleuren. Drie vormen, 210 verschillende stijlcombinaties Routine is zo gedateerd! ...

SWATCH THE EYES

210 Combinatiemogelijkheden (30 stijlen met 7 verschillende pootjes, alles is mogelijk met de nieuwe zonnebrillen “Swatch The Eyes”. Verwisselbare frontjes (compleet met glazen) en pootjes, in opvallende designs en kleuren. Drie vormen, 210 verschillende stijlcombinaties

Eyes Set; 2016 Summer; 1603 The Eyes

Routine is zo gedateerd! Swatch richt zich vanzelfsprekend op een moderne levensstijl, waarbij de ene scène naadloos en snel in de andere moet overgaan. Ontbijten in een cafeetje in Parijs met The Eyes of Kaspar? Shoppen in Milaan met The Eyes of Gina? Fluitje van een cent. Een dag heeft soms niet genoeg uren, maar Swatch garandeert genoeg looks voor elke dag, zonder enige twijfel.

Swatch The Eyes biedt enorm veel mogelijkheden voor personalisatie. Met de verschillende combinaties kun je de stijl telkens opnieuw persoonlijk aanpassen. De Swatch Stores in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht lopen het risico om overstroomd te worden door dubbele persoonlijkheden, aangezien klanten ertoe verleid worden om binnen een paar seconden een nieuwe look aan te meten.

In totaal 3 klassieke ronde, gedurfde vierkante of gevleugelde basisvormen bieden plaats aan 30 frontjes met een patroon, twee kleuren of één kleur.

Gebruikers die hun eerste zonnebril hebben gekocht, kunnen beginnen aan hun succesvolle flirtverhaal door verschillende frontjes toe te voegen die passen bij hun “eerste liefde”. De complete zonnebrillen en afzonderlijke frontjes zijn verpakt in hun eigen gekleurde doosjes zodat je ze na zonsondergang veilig kunt opbergen. De voltooide creatie, die is ontworpen, gemaakt en geproduceerd in Europa, is zeer comfortabel in gebruik, robuust en tevens uiterst veilig vanwege de uitstekende UV-bescherming. De zonnebrillen zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal en zijn bestand tegen transpiratie, chemische producten en breuken.

Vanaf eind april zijn de Swatch Eyes in de officiele online store te koop en tot die tijd exclusief in de Swatch Stores in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Complete bril € 75 - € 110 / Losse frontjes € 40 - € 55