Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Style has no age: Madonna wordt 60!

Madonna, een onovertroffen pop-icoon die zowel de muziek- als de modewereld veranderde, wordt zestig jaar. Een leeftijd die haar niets zegt, gezien haar looks. Zij is hét bewijs dat zestig slechts een getal is. De cone bra De zangeres voelt zich jong en draagt daarom ook nog steeds vaak (wat somm...

Style has no age: Madonna wordt 60!

Madonna, een onovertroffen pop-icoon die zowel de muziek- als de modewereld veranderde, wordt zestig jaar. Een leeftijd die haar niets zegt, gezien haar looks.

Zij is hét bewijs dat zestig slechts een getal is.

De cone bra

De zangeres voelt zich jong en draagt daarom ook nog steeds vaak (wat sommigen een tikkeltje gewaagd kunnen vinden) opvallende kleding die soms niet veel aan de verbeelding overlaat.

Madonna zou bij wijze van spreken zo weer haar beroemde cone bra uit de kast kunnen trekken. Dat deed ze overigens in 2012 nogmaals op 54-jarige leeftijd.

Netkousen en korte rokjes

Vanaf de jaren tachtig tot nu: Madonna inspireert en verrast iedereen nog steeds met haar kledingkeuze. Zo is ze vaak van top tot teen prachtig gehuld in couture, maar kan ze er ook als een schoolmeisje uitzien.

Korte rokjes, gaten in de kleding, strakke leren leggings, netkousen of heel korte shorts. Madonna draagt het allemaal. Ze kan het nog hebben ook!

De eeuwige jeugd

Hoe doet ze dat toch? Madonna ziet er nog steeds jeugdig uit en menig vrouw is jaloers op haar strakke lijf. Zijn het goede genen, is het botox en fillers, gezond eten of toch sporten tot ze erbij neervalt?

De zangeres verklapte eerder via Instagram dat ze zweert bij facials, vooral degene waar ze haar gezicht met een vork bewerken. En ja, uiteraard heeft ze de natuur een handje geholpen.