Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stijlicoon Iris Apfel ontwerpt de mooiste sieraden in samenwerking met Atelier Swarovski

We willen ze allemaal hebben: Atelier Swarovski viert haar tiende verjaardag met de herlancering van de Christopher Kane-collectie en onthult de nieuwe AW17-collecties in samenwerking met modelegende Iris Apfel, fashion designer Jason Wu en opkomend talent Paul Andrew. Opgericht door Nadja Swarov...

Stijlicoon Iris Apfel ontwerpt de mooiste sieraden in samenwerking met Atelier Swarovski

We willen ze allemaal hebben: Atelier Swarovski viert haar tiende verjaardag met de herlancering van de Christopher Kane-collectie en onthult de nieuwe AW17-collecties in samenwerking met modelegende Iris Apfel, fashion designer Jason Wu en opkomend talent Paul Andrew.

Opgericht door Nadja Swarovski in 2007 viert Atelier Swarovski haar 10-jarige bestaan door de Christopher Kane 'Bolster'-collectie in vier klassieke Swarovski Crystal Mesh colorways te herlanceren. Deze nieuwe vijfdelige collectie bestaat uit de mooiste stukken van de afgelopen tien jaar, met als toevoeging een nieuw ontwerp armband.

We tonen een paar statement stukken uit de collecties van Iris Apfel, Christopher Kane, Jason Wu en Paul Andrew.

Iris Apfel weet: black diamonds are forever

Modelegende Iris Apfel ontwierp met Atelier Swarovski 'Just Iris', een eigenzinnige collectie met statement kettingen, manchetten en kristallen oorbellen. Daarnaast omvat de collectie Swarovski Crystal Pearls in Black Diamond en het nieuw ontwikkelde Scarabaeus Green effect - een shining met de persoonlijke stijl van Apfel. Prachtige eyecatchers, vinden wij.

AS by Iris Apfel, Just Iris, 5 Row ketting
AS by Iris Apfel, Just Iris, 5 Row armband
AS by Iris Apfel, Just Iris, clip oorbellen

Lees ook: Typisch Máxima: de 10 mooiste statement kettingen van onze koningin

Subtiele glamour

"Het herlanceren van de klassieke Bolster van de afgelopen seizoenen is de perfecte manier om een ​​decennium van samenwerkingen met Atelier Swarovski te vieren. Het is een eenvoudig maar subtiel glamoureus ontwerp - als het licht de kristallen raakt, komt het tot leven", aldus Christopher Kane.

AS by Christopher Kane, Skinny Bolster Necklace, Crystal
AS by Christopher Kane, Skinny Double Bolster armband, Rose Gold

Ook al zo mooi

Voor de tweede samenwerking van mode-ontwerper Jason Wu met Atelier Swarovski, creëerde Wu een ​​15-delige collectie met colliers, armbanden, ringen en oorbellen - van kristallen in rood, groen, perzik en zilvertinten. Hier zie je Máxima toch mee weglopen?

AS by Jason Wu, Mosaic, Drop clip oorhangers
AS by Jason Wu, Mosaic 'neck piece'
AS by Jason Wu, Mosaic armband

Atelier Swarovski by Paul Andrew

Schoenenontwerper Paul Andrew ontving in juni 2016 de CFDA Swarovski Award voor Accessory Design, voor zijn eerste sieradencollectie voor Atelier Swarovski. Het vervolg is de AW17-collectie. 

AS by Paul Andrew, Chandelier, Ring, Golden Shadow
AS by Paul Andrew, Domino, armband

Zowel overdag als 's avonds

De Atelier Swarovski Core collectie blijft zich uitbreiden en bestaat uit een reeks stijlen in twee lijnen. De nadruk ligt op de vernieuwde toepassing van kristallen in eigentijdse sieraden, die zowel overdag als in de avond gedragen kunnen worden.

De Atelier Swarovski Herfst/Winter 2017 collecties zijn vanaf september 2017 beschikbaar in geselecteerde Swarovski-winkels.