Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

S10 draagt Viktor & Rolf op Eurovisie Songfestival

Het wordt een showcase voor Nederlands talent en design!  Stien den Hollander, beter bekend als S10, draagt op het Eurovisie Songfestival een outfit van ontwerpersduo Viktor & Rolf. Dat onthulde de zangeres (21) voor de uitreiking van de Edisons.  Bij de Edisons verscheen S10 ook in een creatie v...

S10 draagt Viktor & Rolf op Eurovisie Songfestival

Het wordt een showcase voor Nederlands talent en design! 

Stien den Hollander, beter bekend als S10, draagt op het Eurovisie Songfestival een outfit van ontwerpersduo Viktor & Rolf. Dat onthulde de zangeres (21) voor de uitreiking van de Edisons. 

Bij de Edisons verscheen S10 ook in een creatie van het Nederlandse tweetal, een paarse jurk. "Maar dit is ‘m niet hoor", zei ze. S10 kwam zelf op het idee om Viktor en Rolf te vragen. "Nederlandse mannen en ik ben ook nog fan van ze. Ik ben een kopje thee gaan drinken en na twee sessies waren we er eigenlijk al uit. Ik heb een paar keer gepast en het is klaar."

'Of het jurken zijn? Wacht maar af!'

De ontwerpers hebben twee creaties gemaakt, één voor de openingsceremonie en één voor het songfestival zelf. "Welke kleur? Dat zeg ik nog niet", aldus S10. "En of het jurken zijn of niet? Wacht maar af."

S10 vertegenwoordigt ons land volgende maand met het nummer De Diepte op het songfestival in het Italiaanse Turijn. Bij Eurovision in Concert zong ze alvast loepzuiver en maakte ze indruk, ze heeft voorlopig een plek bij de beste vijf in de jaarlijkse peiling van de nationale songfestivalfanclubs. 

"Ik volg alles, ook internetfora en filmpjes waarin mensen reageren op mijn liedje," zegt ze in het Algemeen Dagblad. "Het heeft me verbaasd hoe goed het overal is opgepakt. Ook in het buitenland raakt het mensen, precies op de manier waarop ik het bedoeld heb. Dat lees ik ook terug in allerlei berichten die ik op social media krijg."

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in