Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ralph Lauren brengt ode aan Friends

Met het eerbetoon aan Rachel Green is de Friends-gekte compleet. Ralph Lauren heeft een collectie uitgebracht die is geïnspireerd op Rachel Green, het personage van Jennifer Aniston in ‘Friends’ en haar outfits in de serie. En de campagne is heel toepasselijk geschoten op de oude sets van de seri...

Ralph Lauren brengt ode aan Friends

Met het eerbetoon aan Rachel Green is de Friends-gekte compleet.

Ralph Lauren heeft een collectie uitgebracht die is geïnspireerd op Rachel Green, het personage van Jennifer Aniston in ‘Friends’ en haar outfits in de serie. En de campagne is heel toepasselijk geschoten op de oude sets van de serie. 

Welgestelde Rachel Green begon haar carrière in de serie als rijk, verwend meisje, dat zich losmaakte van haar ouders (en hoe bankrekening) door als serveerster in koffiebar Central Perk te gaan werken.

Dankzij haar interesse en affiniteit met mode, kreeg ze later in de serie een baan bij Ralph Lauren. Vandaar dat het label uitpakt met een knipoog naar hun fictieve werkneemster met een workwear-lijn die op haar jaren negentig look is gebaseerd.

De collectie krijgt de toepasselijk naam ‘The one where they all wear Ralph Lauren’ mee en bestaat onder meer uit fluwelen jasjes, coltruien, leren broeken en laarzen, krijtstreeppakken, minirokjes en preppy shirts à la Rachel. De lijn komt uit naar aanleiding van de 25ste verjaardag van ‘Friends’. Alle kleding is - vanaf 99 euro - te koop bij Bloomingdale’s, niet toevallig een winkel waar het stijlicoon uit ‘Friends’ ook werkte.

Foto's © Friends, Ralph Lauren

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in